Sunday, April 25, 2010

'PHASE 3' Sambungan daripada The Arrivals (Noreagaa n Archernar)Salam kepada semua surfer, video phase 3 ni adalah sambungan daripada koleksi video The ARRIVALS..( kpd sape yang tidak tahu ape natang ARRIVALS tu boley download dengan klik link ni The Arrivals).

Kepada yang dah tgok siri arrivals tu sudah tentu korg faham kan ape yg cuba di sampaikan oleh bro Noreaga dan Achernahr. Siri ini bagi aku sarat dengan maklumat-maklumat yang jarang kita dengar sebelum ini. Ada 52 episod kesemuanya, dan yang pasti banyak pendedahan mengenai Dajjal dan juga gerakan Freemason di seluruh dunia. So, bro-bro tu brgabung dgn produksi2 lain mcm bushwack production, wolverine007, hashemfilm, dan dgn seorg ulama ( aku xpasti sape namenye) menjadi Team Wakeup Project.

Phase 3 merupakan satu lagi dokumentari mengagumkan dari Noreaga & Achernahr yang juga pengarah bagi siri The Arrivals, dan The Divine Book. Siri ini akan cuba mendedahkan kepada para penonton tentang kehidupan duniawi kita yang penuh dengan penipuan dan ketidakadilan. Dari penajajahan imperialisme hinggalah ke cara makanan harian kita diproses, semuanya dikawal oleh sebuah sistem yang cuba memesongkan kita dari kehidupan yang sebenar. Terima kasih pergi kepada Noreaga & Achernahr kerana bertungkus-lumus menghasilkan siri ini.

Disini aku sediakan link video phase 3 yg da translated Malay bg korang senang fham la, biler da tgok tu sebar-sebarkn la ye, bagaimana dasyat atau hebatnya konspirasi musuh-musuh Allah, akhirnya yang menang adalah Allah s.w.t kerana tiada siapa mampu mengatasi perancangan-Nya...Wallahualam
dan orang-orang (Yahudi Yang kafir) itupun merancangkan tipu daya , dan Allah pula membalas tipu daya (mereka); dan (ingatlah), Allah sebijak-bijak Yang membalas (dan menggagalkan Segala jenis) tipu daya. (Ali 'Imran 15)

( kredit to brader Fr33DoMFighT3Rz coz translate kn video2 tu ke Malay)..


Phase 3 Bhgn 1(intro)
Phase 3 Bhgn 13(perangkap zaman ini)
Phase 3 Bhgn 16(Pembunuhan untuk fesyen)p/s: bhgn 16 mncritakan cmne dia bnuh haiwan2 tuk dapatkan bulu-bulu utk dibuat fesyen baju...bpak kesian bnatang tu..

0 comments:

Post a Comment

 

ApeX-On-Air Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008