Wednesday, August 5, 2009

Rahsia wang dollar america...




design baru dollar amerika dicipta pada tahun 1990 dan dikeluarkan pada 1996

dan design tersebut hanya berubah sedikit dari corak sebelumnya.


actually, peristiwa world trade center pada tarikh 11 september 2001 merupakan rancangan amerika syarikat sendiri dan bukannya dilakukan oleh musuh-musuhnya.
terdapat tujuan tertentu oleh pemimpin amerika syarikat.
kemungkinan ini adalah rancangan satu pertubuhan yang dipanggil "FREEMASON"
atau illuminati.Freemason ini juga sebenarnye di dalangi oleh zionis.

rahsia pada duit kertas:


1.first,korang lipat duit 20 u.s dollar camnie, lipat jadi separuh




2. lipat belah kiri jadi camnie ,di ikuti dengan kanan plak, pastu







3. dah lipat belah kanan, korang bleh nampak pentagon terbakar.






4. dah puas ati tngok, pusingkan yg bahagian belakangnye, dan korg bley nampak world trade center hampir musnah.






dan terdapat banyak lagi rahsia disebalik keping2 duit dollar amerika,
dalam 1$,5$,10$,20$,50$ dan 100$.

contohnya satu dollar, duit tersebut adlah bukti bahawa amerika adalah dalang kepada
gerakan "FREEMASON" or "ILLUMINATI"
hendak tahu apakah itu "FREEMASON" ikuti entry
seterusnye...


unsur illuminati dalam 1$ dollar u.s






Dalam duit diatas terdapat lambang segitiga,perhatikan..






Lambang segitiga yg tidak bercantum dengan "mata satu" or dalam inggeris
"one eye seing all" bermaksud misi mereka belum tercapai.


Gerakan rahsia yg ditubukan pada 1771 di British bertujuan menguasai politik sesebuah negara secara senyap. Mereka mempunyai misi iaitu "NEW WORLD ORDER"
or "NEW ORDER SECULAR' kehidupan sekular untuk diamalkan oleh semua orang.
kehidupan yg x berlandaskan agama.
Fahaman illuminati ini x mempercayai apa-apa agama, atau disebut ANTI-CHRIST,
mereka berfahaman SATANIC iaitu mempercayai syaitan or jin.


"ONE EYE SEING ALL" juga terdapat hubung kait dengan "DAJJAL".
"FREEMASON" juga dianggap "TENTERA DAJJAL"
yg didalangi oleh "ZIONIS"


dan peristiwa runtuhnya WTC mempunyai hubungkait dengan upacara keagamaan mereka, atau disebut "RITUAL"


sejak peristiwa itu, bermula operasi mereka menghancurkan satu-persatu musuh
mereka ? siapakah musuh mereka ?


dan disini beberapa persoalan bahawa siapakah itu amerika ?
dan siapakah itu zionis ? dan siapakah itu Bush ? dan siapakah itu Obama ?
dan adakah Obama akan membuat seperti yg die janjikan atau meneruskan usaha
gerakan "FREEMASON" ini.













p/s: wallahualam ,hanya Allah sahaja yang maha mengetahui segala-galanya..

Saturday, August 1, 2009

Michael Schumacher returns??!!




Selepas kecelakaan hebat di litar Hungaroring, keadaan pemandu Brazil Felipe Massa dinyatakan doktor tidak membahayakan. Pemandu Ferrari ini harus menjalani pembedahan tengkorak kerana retak. Minggu (26/7) pagi, Massa sudah sedar dan kemudian menjalani CT scan untuk memastikan keadaannya tidak membahayakan.

Juru bicara kementerian pertahanan Hungaria Istvan Bocskai mengatakan, Massa belum boleh bercakap, namun boleh beraksi dengan menggerakkan kaki dan tangannya ketika diajak berkomunikasi.
Robert Veres, doktor yang terlibat dalam pembedahan itu mengatakan, keadaan Massa stabil. Veres menyebut, Massa mengalami kerosakan mata kiri meski belum mengetahui seberapa parah kerosakan tersebut.

Massa dibawa ke hospital, setelah bahagian kereta pemandu Brawn, Rubens Barrichello terbang dan menghentam kepalanya. Setelah kepala terkena pecahan kereta, Massa tak boleh mengendalikan keretanya sehingga merempuh halangan dalam kelajuan sekitar 190 km/jam.
Insiden itu terjadi pada sesi kelayakan kedua GP Hongaria, Sabtu (25/7). akibatnya, Massa tidak boleh memandu sampai akhir musim. Ferrari kini sedang kebingungan mencari pengganti tempat Massa, paling tidak untuk GP Eropa yang digelar di Valencia, 23 ogos akan datang. Mantan juara dunia Michael Schumacher dan Fernando Alonso ada dalam daftar calon paling kuat.

Schumacher, juara dunia F1 tujuh kali ini dan boleh sahaja kembali setelah mengingatkan hubungan dekatnya dengan team Ferrari, team yang membawanya juara dunia lima kali.
Sedangkan pemandu Renault, Fernando Alonso, teamnya baru saja diberi penalti tidak boleh mengambil bahagian di GP Eropa, Valencia, setelah membiarkan kereta pemandu itu meninggalkan pit dengan keadaan ban yang membahayakan.

~sumber AP


p/s: yahuuu...siap ko brawn mrcedes..go maikel go..

Sunday, July 26, 2009

THE ARRIVALS – Siri Video Dokumentari Mengenai KEDATANGAN Dajjal, Imam Mahdi dan Nabi Isa ‘Alaihissalam


Awal tahun lalu aku ada menonton sebuah filem Dokumentari bertajuk "The Arrival" yang semakin popular ketika rejim zionis tengah feel membedil member kita dan di afrika manusia semakin kurus lagi seksi daripada Oprah Winfrey di U.S. Cerita buah tangan "Hashim Film" yang diteruskan kajian oleh Noreagaaa Production sebanyak 50 episod membongkar kisah dunia antara hak dan batil secara menyeluruh ! baca sampai habis supaya fikiran tidak terganggu !

The Arrivals merupakan klip-klip video yang mengisahkan tentang bukti-bukti yang menunjukkan betapa Hari Kiamat itu sudah semakin hampir - dengan penguasaan semula Firaun moden di dunia ini (monarki England), pembinaan bangunan tinggi (negative energy point) untuk menyambut kehadiran Dajjal, pengorekkan tapak Masjid Al-Aqsa (solomon temple) oleh tentera Yahudi untuk mencari ilmu menguasai jin (yakjud-makjud), dan pembongkaran salahsilah Nabi Muhammad swt yang membawa kepada Muhammad Al- Mahdi.

Sejak awal tahun ini, dunia telah dibanyangi oleh keganasan rejim ZIONIS terhadap MANUSIA TIDAK BERSALAH di Palestin, mengape aku cakap Zionis bukan Yahudi ?
Zionis dan Yahudi itu sama dan juga berbeza, jangan resah, Islam akan bangkit dan menawan semula kota baitulmaqdis pada penghujung zaman nanti. Dan semua serangan musuh-musuh kita (syaitan) itu cumalah suatu ujian daripada Allah S.W.T, kita harus belajar daripada kesilapan yang kita tidak sedari. ZIONIS juga adalah MANUSIA , cuma SYAITAN yang menghasut mereka menjadi seperti sekarang. Jadi aku ingin cerita tentang kesilapan yang kita tidak sedari. kalau korang bosan sila tidur sekarang !

Dan korang ingat tak peristiwa 11 September 2001, World Trade Center runtuh dilanggar kapal terbang yang dikatakan dirampas oleh Osama bin Laden. Aku masih ingat beruk putih iaitu, Bush beria-ria akan mencari siapa punya angkara yang menyerang WTC hingga ke lubang cacing !




Pada 24 June 1717, sebuah pertubuhan bernama "FREEMASON" telah mendirikan Grand Lodge pertama di London. Freemasonry terdiri dari dua kata yang di satukan. Free artinya bebas, sedangkan Mason adalah "juru ukir" atau pembangun. Tujuan akhir dari gerakan Freemason ini adalah membangun kembali cita-cita khayalan mereka, yakni mendirikan "Haikal Sulaiman" atau Solomon Temple. Korang mesti tak faham apa bende itu "Haikal Sulaiman ?"

Antara yang popular tentang "Haikal Sulaiman" ialah monumen itu berada di tanah yang kini di atasnya berdiri Masjidil Aqsa di Palestin. Sebenarnya, Freemason ini ialah gerakan rahsia yang dipelopori oleh kaum yahudi-ZIONIS yang bertentangan dengan yahudi-ORTODOKS.


Jika Anda sudah tahu tentang sejarah Bani Israel, tidak perlulah baca
artikel dibawah yang berwarna biru ini, terus "skip" sambung di bahagian bawah yang bertanda "sambung isu Freemason" berwarna merah dibawah.

Jika kita berbicara tentang kaum yahudi-ZIONIS laknatullah ini, kisahnya sungguh panjang, sejak zaman Nabi Ibrahim a.s merupakan pembuka kisah tentang kaum yang degil ini.

Dipendekan, Nabi Ibrahim a.s berkahwin dengan Siti Sarah dan pada mulanya tidak mendapat anak, dan apabila Nabi Ibrahim a.s berkahwin dengan Siti Hajar, mereka mendapat anak bernama Ismail a.s , tidak berapa lama kemudian, Siti Sarah pun melahirkan anak bernama Ishak a.s , keturunan Nabi Ismail a.s merupakan nenek moyang kepada keturunan orang Arab, manakala keturunan Nabi Ishak a.s ialah nenek moyang orang yahudi. Anak Ishak a.s, ialah Yaakub a.s , Yaakub a.s mempunyai 12 orang anak dan anak bongsunya ialah Yusuf a.s , jejaka paling hensem kat muka bumi, Yusuf a.s telah dibuli oleh abang-abangnya sejak kecil. Daripada 12 orang inilah asalnya keturunan Yahudi.

Bani Israel sejak dahulu degil dan tidak mahu mengakui keesaan Allah S.W.T, banyak rasul telah diutuskan, dan pelbagai bala diturunkan, namun mereka tetap degil, salah satu bala yang diturunkan ialah mereka telah ditangkap oleh Firaun dan di seksa dengan dijadikan hamba beratus-ratus tahun, sehingga zaman Nabi Musa a.s , Allah S.W.T mengirim Musa a.s membawa keluar yahudi daripada cengkaman Firaun di Mesir ke Semenanjung Sinai dan timur Kanaan (Palestine) untuk memulakan hidup baru, dalam Al-Qur'an, nabi Musa memerintahkan Bani Israel untuk memasuki Kanaan, (Qur'an, 5:21).

Namun, golongan yahudi-ZIONIS tidak dapat menerima hidayah malah memutarbelitkan ajaran Nabi Musa melalui menggubal semula kandungan dalam kitab Taurat menjadi kitab Talmud !

Selang beberapa Rasul silih berganti, Ketika Nabi Daud a.s, lalu anaknya Sulaiman a.s yang menjadi Raja di tanah Palestin suatu ketika dahulu adalah sebagai utusan Allah S.W.T , jika kita buka lembaran sejarah Sulaiman a.s yang mengutuskan surat melalui burung kepada puteri Balqis dimana rakyatnya yang menyembah "Matahari" supaya kembali ke jalan yang benar.

Selepas kewafatan Sulaiman a.s , bani israel kembali ke zaman jahiliahnya, sehingga rasul terakhir yang diutuskan kepada Bani Israel iaitu Nabi Isa a.s , mereka tetap degil dan masih tidak mahu mengakui keesaan Allah S.W.T , malah mereka merangcang untuk membunuh utusannya itu dengan menyalibnya, Namun, mengikut Islam, Allah S.W.T menyelamatkan Isa a.s dengan mengangkatnya ke langit dan akan tiba pada hari kiamat kelak menentang Dajjal laknatullah, dan orang yang mereka salib itu adalah orang lain yang ditukarkan wajahnya seperti Nabi Isa a.s

Sehingga Rasul terakhir yang diutuskan, mereka menyangka Rasul terakhir merupakan dalam kalangan Bani Israel, tetapi Allah S.W.T menentukan Rasul terakhir iaitu Nabi Muhammad S.A.W adalah di kalangan Bani Arab Quraisy untuk menurunkan Agama Islam dan untuk dihayati dan diikuti oleh semua umat manusia dan masih terpelihara sehingga kini.Pada zaman Rasulullah S.A.W dulu, yahudi juga selalu mencuba untuk menjatuhkan Islam, Namun, Rasulullah S.A.W berjaya menyebarkan Islam sehingga tertubuhnya kerajaan Islam pertama di Madinah.Pada zaman Rasulullah S.A.W , Islam begitu kuat sehingga yahudi tidak dapat berbuat apa-apa, dan banyak musuh-musuh Islam seperti kerajaan Byzantine di Rom pun tewas dalam perang Mu'tah, orang yahudi dan arab quraisy tewas dalam peperangan badar dimana tentera islam hanya seramai 313 menentang 1000 tentera kafir. Islam begitu kuat ketika zaman Rasulullah S.A.W dahulu.Mereka tidak dapat menerima takdir Allah S.W.T itu.



"Sambung isu Freemason"

Tidaklah sesat seseorang itu jika berpandukan Al-Quran dan Hadis,

Sebenarnya banyak Hadis dan Firman Allah S.W.T yang menerangkan tentang Bani Israel.

Berbalik kepada topik "FREEMASON" ini tadi, mereka dipelopori oleh golongan YAHUDI-ZIONIS ,

Actually, ZIONIS inilah dalang segala-gala kejahatan, dan tangan-tangan kotor yang cuba mengatur dunia dengan kehendak mereka sendiri, maksud di sebalik misi
"the Temple of Solomon" atau kuil Haikal Sulaiman :

Setelah kewafatan nabi Sulaiman, kerajaan bani Israel (yahudi) berpecah, di utara Israel dengan ibukota Samarria dan Di Selatan Juda dengan ibukota Baitul Maqdis (Yerrusalem).

Dengan berlalunya waktu, suku yahudi jatuh di bawah kerajaan Assyurria dan Babylon (IRAQ) pimpinan Raja Nebuchadnezzar atau pergi ke Mesir sebagai pelarian. Tanah Bani Israel hancur diserang oleh kerajaan Babylon nih.


Ketika raja Parsi, Cyrus the Great sekitar tahun 539 SM yang telah dikelirukan oleh orang kafir sebagai Alexander the Great, mengizinkan orang Yahudi kembali dari pelarian mereka, banyak orang Yahudi yang tidak kembali, di sinilah mulainya Diaspora, penyebaran bangsa Yahudi ke seluruh dunia.

(kemungkinan Raja Parsi, Cyrus ini adalah lelaki misteri yang disebutkan dalam surah Al-kahfi yang bernama Zulkarnain)

Pada tahun 63 SM Juda dan Israel jatuh ke tangan orang Romawi dan tahun 70 SM berjaya menghancurkan pemberontakan Yerusalem dan menghancurkan biara dan Juda.

Pada zaman berikutnya, yahudi ditimpa bencana lagi, apabila peristiwa pembersihan etnik yahudi yang berlaku di eropah, seperti di russia, jerman oleh tentera Nazi dan lain-lain lagi.

Actually, Pembersihan etnik YAHUDI yang dilakukan oleh tentera NAZI pimpinan Encik Hitler
yang digelar peristiwa HOLOCOUST (PEMBAKARAN) itu adalah PEMBUNUHAN beramai-ramai etnik YAHUDI-ORTODOKS DAN WARGA KRISTIAN EROPAH DAN YAMAN OLEH YAHUDI-ZIONIS!





Antara perkara yang masih menjadi tanda tanya adalah apakah kaitan Yahudi ini dengan kuil haikal sulaiman ? dan apakah kaitan "Freemason" dengan haikal sulaiman ? Mengapakah mereka mahu merobohkan Masjid Al-Aqsa dan membina semula Temple of Solomon ?

Antara tanda tanya yang bermain difikiran adalah zionis atau yahudi ini telah menjumpai sebuah TABUT NABI SULAIMAN YANG MENGANDUNGI rahsia-rahsia kehebatan Sulaiman a.s yang dikurniakan Allah S.W.T DAN RAHSIA-RAHSIA SEJARAH DUNIA ? ,

dan mereka kini sedang mengorek lagi rahsia the Temple of solomon ? Mungkin mereka menubuhkan pertubuhan "Freemason" ini berdasarkan penemuan rahsia itu ?

Apabila kita bercakap pasal Freemason ini, pertubuhan ini sangat merbahaya kepada dunia hari ini. "Freemason" merupakan pertubuhan rasmi oleh Zionis pada dunia moden hari ini.
Agenda-agenda zionis sejak zaman purbakala lagi diteruskan, dan yang ini mungkin misi terakhir mereka iaitu menakluk seluruh muka bumi dengan propaganda "Novus orde Secloroum" yang tertera ditulis diatas dollar amerika dalam bahasa latin yang bermasud kehidupan baru yang sekular iaitu mengamalkan kehidupan hedonistik, mengutamakan hiburan yang menglalaikan malah kehidupan tanpa batasan agama. lebih kurang seperti fahaman "Ateis" yang tidak mengakui keesaan tuhan.

Sejak dahulu terlalu banyak agenda penyelewengan yang telah dilakukan oleh Zionis,
Setiap Agama yang Allah S.W.T turunkan, mereka tidak menerimanya malah mengubah kandungan kitab-kitab yang disampaikan oleh utusan Allah S.W.T seperti kitab Taurat
"The
Old Testament"yang disampaikan oleh Musa a.s , mereka menggubal semula taurat dan mencipta kitab mereka sendiri yang digelar "Talmud" yang ternyata menjadi pegangan sesat mereka selama ini.

malah mereka memperalatkan dunia, Agama Kristian yang dianuti berjuta-juta manusia hari ini adalah agama ciptaan mereka sebenarnya, Isa a.s diutuskan kepada Bani Israel, tetapi Bani Israel menolak ajaran Isa a.s dan menyelewengkan ajaran Injil (new testament) oleh Isa a.s dengan menggubal semula kandungan Injil dan terjadilah kitab Bible seperti mana hari ini yang ternyata banyak unsur penyelewengan dalam Bible ciptaan manusia itu.


Hanya Agama Islam merupakan Agama Samawi yang terpelihara, malah sudah banyak Al-hafiz yang menghafal setiap ayat yang terdapat di dalam Al-Quran. Marilah kita sama-sama supaya mencuba menghafal ayat-ayat suci Al-Quran supaya ia sentiasa terpelihara hingga akhir zaman.

bukan tiada penyelewengan yang dilakukan terhadap kitab suci Al-Quran, biasalah manusia, sentiasa dihasut oleh syaitan supaya mengingkari perintah Allah S.W.T

Banyak lagi AGENDA ZIONIS untuk mengatur dunia mengikut corak kotor mereka, setiap yang dilakukan Inggeris semuanya ditaja oleh Zionis sejak zaman dahulu lagi. Dan setiap yang dilakukan Zionis ditaja oleh orang Inggeris atau digelar Oreng putih.

Bahaya tentang "Freemason" ini kerana mereka dipelopori oleh Zionis yang berpengaruh di muka bumi, selain mempunyai otak yang geliga, mereka sangat kuat berlari, sangat hensem dan cun-melecun sehingga kita boleh terlupa solat terawih, apabila melihat sungguh hensem jejaka dalam cerita Twilight tu, sungguh cun-melecun gadis Hannah Montana tu. Freemason ini juga mempunyai berjuta-juta ahli yang berprofail tinggi di seluruh dunia.
Di Malaysia, terdapat jugak ahli Freemason yang menjalankan agenda-agenda mereka. Mereka cukup merbahaya, sudah cukup dengan merosakkan pemikiran remaja kita dengan hiburan yang mengjengkelkan, mereka merosakkan fikiran pemuda kita sejak daripada kecil lagi, Antara senjata terhebat mereka ialah "kotak ajaib" yang sungguh menggairahkan apabila dilihat.
seperti penyiaran cerita kartun Doraemon dikala matahari mengucapkan selamat tinggal.
Sungguh cute doraemon tu hingga budak kecil tak mahu berganjak daripada depan televisyen, Shin Chan dan Spongebob juge come lote sehingga orang dewasa juge menggemarinye dan meninggalkan Pak Abu, tok siak masjid sembahyang Maghrib seorang diri sambil menangis penuh kesyahduan.


Korang pernah dengar tak tentang "isu pokemon" dan yahudi suatu ketika dahulu, itu sebenarnya adalah "Mind Control" yang menggunakan teknik repeation "pengulangan" yang menyerang Minda Bawah Sedar ketika khusyuk menonton kartun Pokemon itu lalu mempengaruhi sikap kanak-kanak itu.

"Mind Control" ini sangat merbahaya terhadap golongan belia2 Islam, ini adalah senjata utama yang melemahkan musuh-musuh Zionis. Korang tahu ? "Minda Bawah Sedar" (MBS) ini ialah anugerah Allah S.W.T kepada Manusia ia umpama Jin seperti dalam cerita Alladin (agenda yahudi juga) yang menunaikan apa-apa permintaan dengan izin Allah S.W.T

MBS merupakan antara rahsia kelebihan Sulaiman a.s yang berjaya di korek Zionis. Yahudi mengajarkan anak-anak mereka tentang ilmu keduniaan sejak kecil dan mereka set-up pemikiran kanak-kanak Yahudi supaya membenci Islam sejak daripada kecil.


Banyak pemikir terulung zaman moden yang memengangi anugerah Nobel adalah dikalangan kaum Bani Israel. Mereka menguasai ilmu dunia , kita harus menjadi seperti mereka dari aspek ilmu pengetahuan !

Antara agenda lain Freemason ini ialah mereka mahu mengaturkan segala-gala aspek seluruh dunia,
pengaruh Freemason ini amat kuat dalam negara jajahan British ! mereka mempengaruhi soal kepercayaan, gaya hidup ( SOSIAL ) , POLITIK, EKONOMI dan PENDIDIKAN dalam negara takluknya.
Negara kita bagaimana ?




Antara persoalan2 yang masih terungkai :


Apakah kaitan sejarah World War I and II dengan ekonomi dunia ? Mengapa sekarang ekonomi U.S.A tumbang ?
Apakah maksud agenda Freemason dalam hiburan ? politik ? sosial ? pendidikan ? dan ekonomi ? Siapakah Paris Hilton ? Madonna ? Steven Spielberg ? Rihanna ? Britney Spears ?
Apakah kaitan "mind control" dengan industri hiburan dunia ?
Apakah Filem-filem Hollywood sangat mengujakan ?
Apakah kaitan maksud lambang-lambang syarikat-syarikat besar dunia seperti Dunhill,Malboro,Calsberg, dan coca-cola ? apakah maksud StarBucks ? Bucks = money , Star = ?, money for ?
Apakah kaitan antara keluarga Bush dan Queen Elizabeth ? Apakah rahsia Barrack Obama ? Adakah Arab Saudi di zaman dahulu mempunyai Raja ?
Apakah UFO yang dinyatakan itu benar ? Alien itu wujud ?
Mengapakah Michael Jackson seorang penyanyi bermasalah yang masuk Islam ?
Siapakah yang mengasaskan dunia hiburan seperti "Hollywood ?"

Adakah perang dunia ketiga akan terjadi ?

Mengape Italy memusuhi U.S.A sedangkan Vatican City tempat suci Kristian terletak di Rome, dan Italy juga memusuhi Islam ?
Apakah maksud simbol "Swastika" yang digunakan oleh tentera Nazi Aldolf Hitler misai kontot tu,
Apakah kaitan simbol-simbol seperti tangan "Hardcore",senibina piramid,kubah,tiang, cara pemakaian "monkey coat",checkered floor, pentagon, two pillars, matahari, dan one eye ?
Apakah motif pembinaan Sunway piramid di Malaysia ,maksud Sunway = jalan + matahari dan apakah persamaan dengan Sunday = hari ahad, orang Kristian mengunjungi gereja ?
Apakah kaitan watak ciptaan (refer kepada Bible bukan Al-quran) Jesus dengan Horus
(dewa matahari orang pagan) yang lahir pada 25 december, dan Jesus dikatakan anak Mary manakala Horus anak Isis yang dikatakan lahir tanpa Bapa ?
(kebenarannya ciptaan yahudi berkenaan Jesus ialah Isa a.s dan Isa a.s memang ditakdirkan Allah S.W.T lahir tanpa bapa (refer kepada Quran)
Siapa gerangannya Statue of Liberty di U.SA itu ?


Mengapakah Sukan Olimpik masih mengamalkan upacara larian membawa obor ?
Apakah kaitan Dewa pagan Zeus dan anaknya Hercules terhadap acara seperti merejam lembing, lompat tinggi, lompat jauh , dan lumba lari dalam sukan Olimpik ?
Apakah maksud angka 13 dan kaitannya dengan zionis dan bilangan jalur di bendera U.S.A dan bilangan bulu pelepah burung di lambang U.S.A ?
Apakah maksud lambang bintang bucu 6 di bendera Israel ?
Apakah maksud angka 32,33 dan 666 ?
Siapakah yang mengasaskan muzik-muzik yang cool seperti pop,rock,hardcore ?
Apakah maksud stail rambut Trojan yang dipopularkan oleh Beckham ?
Siapakah yang mengasaskan sukan bola sepak ?
Apakah lambang kelab bolasepak gergasi England, Manchester United ?
Apakah kaitannya hubungan antara kapitalis inggeris, Freemason dan golongan anarkis seperti puak Punk dan Skinhead di UK !
Apakah motif utama gerakan Freemason ? dan apakah kaitannya dengan Dajjal ?
Apakah kaitannya dengan illuminati dan AntiChrist ? Antiagama ? Sembah ape weh ?
dan ape kaitan Bush dengan Mok Biah dalam cerita puaka niyang rapik ?
Mengapa bush tidak berjaya disantau semasa lawatannya ke Indonesia, sedangkan ketua bomoh ucin pailang secara terbuka mengatakan telah mengumpul 50 pengamal ilmu mistik yang terhebat didunia untuk menyantau encik Bu.shit sebelum kedatangannya lagi ke Indonesia, encik bu.shit kelihatan slumber sajer ke sane ?
Mengapekah lanun dan watak lanun dalam movie Pirate and the carribien menutup sebelah mata kanan ?
Mengapakah dalam cerita The Lord of the ring terdapat kisah tentang "two towers" dan kisah Frodo naik keatas puncak ntuk menghapuskan cincin tu supaya "one eye" dalam cerita tu tidak berkuasa ?
dan banyak lagi unsur illuminati dalam filem2 Hollywood seperti filem atau cerita The Matrix, Stargate, dan pahlawan dalam cerita stargate mempunyai simbol satu mata di dahi, manakala filem Tomb Raider, National treasure ? filem2 satu warna ?
Apakah ahli magis terhebat dunia seperti Harry haudini,David Copperfield, dan Chris Angel yang boleh mengghaibkan seekor gajah, mengghaibkan Statue of liberty, Terbang seperti cerita dongeng Peter Pan, berjalan di atas air, berjalan melepasi kaca, mengangkat sesutau objek dengan bayang-bayangnya, berjalan menetang graviti, dan adakah ahli magis ini adalah daripada keturunan Mok Biah dalam cerita seram melayu tu ?
dan paling menakutkan kisah seorang magician u.s.a Chris Angel membuat pertunjukkan magis di jalanan dengan menyuruh seseorang berbaring lalu memisahkan badannya menjadi dua dan masih hidup lalu mencamtumkannya kembali sama seperti kisah Dajjal yang berbunyi :


Hadis Sahih Bukhari Jilid 4. Hadis Nombor 1890.
Dari Abu Sa'id r.a. katanya: Rasulullah saw. pada suatu hari bercerita kepada kami suatu cerita yang panjang berkenaan dengan dajjal. Dalam cerita itu beliau menyebutkan: "Nanti dajjal itu datang, sedang dia tidak dibolehkan masuk pusat kota Madinah. Lalu dia bertempat pada suatu tanah kosong dekat Madinah. Maka datanglah kepadanya di hari itu seorang laki-laki yang amat baik dan mengatakan (kepada Dajjal itu): "Saya mengakui, bahawa engkau ini dajjal yang telah diberitakan kepada kami oleh Rasulullah saw." Dajjal itu berkata: "Bagaimana pendapat kamu, kalau sekiranya orang ini saya bunuh, kemudian saya hidupkan kembali, apakah kamu masih ragu dalam hal ini?" Mereka menjawab: ''Tidak!'' Lalu orang itu dibunuhnya dan dihidupkannya kembali. Laki-laki tadi berkata: "Demi Allah! Pada hari ini saya lebih mengerti tentang engkau (sebenarnya dajjal)." Lalu Dajjal itu hendak membunuh laki-laki tadi, tetapi dia tidak sanggup lagi melakukannya.


Sebenarnya, misi mereka baru separuh tercapai berikutan simbol "one eye" dalam piramid kecil tidak bercantum lagi yang tertera diatas Dollar Amerika Bill.

Adakah golongan ini yang membudayakan dunia global sejak zaman purbakala hingga wujudnya roti canai eh, silap i-phone ?
sungguh kerdilnya diriku dengan rabbi yang maha esa Allah S.W.T

Hadis Sahih Bukhari Jilid 3. Hadis Nombor 1499.
Dari Abdullah r.a., katanya: Pada suatu hari Nabi s.a.w menceritakan di tengah-tengah orang banyak tentang Al Masih Dajjal. Beliau bersabda: "Tuhan itu tiada buta sebelah. Ketahuilah Al Masih Dajjal itulah yang buta matanya sebelah kanan seolah-olah matanya itu anggur yang terulur ke luar. Pada suatu malam, waktu saya tidur dekat Kaabah saya bermimpi. Ketika itu saya lihat ada seorang laki-laki kemerah-merahan warna kulitnya, amat bagus sekali, rambutnya terurai antara bidang bahunya, tersisir baik, kepalanya menitikkan air, licin berkilat, diletakkannya tangannya di atas bahu dua orang laki-laki dan ia tawaf di Baitullah (Ka'bah). Saya bertanya: "Siapakah ini?" Mereka menjawab: Inilah Al Masih anak Maryam". Kemudian saya melihat seorang laki-laki di belakang orang itu, keriting lagi pendek rambutnya, buta matanya sebelah kanan, serupa dengan orang yang saya lihat dari Ibnu Qathan, diletakkannya kedua tangannya di atas bahu seorang laki-laki juga tawaf di Baitullah. Saya bertanya: "Siapakah ini?" Mereka menjawab: "Al Masih Dajjal!"


Jelas kelihatan hadis ini menerangkan tentang Dajjal yang dikatakan seperti Ibnu Qathan seorang sahabat, Dajjal manusia or nottttt ?
semua jawapan telah tertulis di atas ?
Apakah maksud menutup sebelah mata kanan ?

artinya kaum Zionis menutup sebelah lagi jalan iaitu akhirat ! mereka terlalu mengagungkan dunia dan memandang dangan sebelah mata iaitu nikmat sementara !

Siapakah keluarga di-raja di arab saudi ? U.A.E ?

Dan akhrir persoalan tanah apakah yang dikatakan "THE PROMISE LAND" oleh ZIONIS ???
Adakah sebuah negara dipanggil Tanah hujung yang bernama M?? kenape dalam cerite Pirates and the Caribean singgah di Singapore ?


dan dibawah tatapan tambahan.





Madonna, with "one eye"





Madonna and Britney in Real Masonic ritual concert ! MTV award 2003


Gambau 2 bimbo omputih kisin-kisin tu adalah salah satu upacara dalam ritual sebenar illuminati, dalam upacara tu, madonna turun daripada 13 anak tangga, dan mereka menyanyikan lagu khas seperti jampi serapah yang memuja jin-jin mereka seperti black metal juga ! Madonna memakai baju khas warna hitam untuk ritual ini manakala Britney dan C.Aguilera memakai baju yang sama seperti diatas. Antara perkara basic yang dilakukan dalam ritual mereka ialah lantai bercorak "checkered floor" , "two pillars" "tapak berbentuk
"pentagon" yang dikatakan adalah elemen yang mempunyai aura positif terhadap pembukaan "Stargate" antara dunia nyata dan ghaib iaitu dunia Jin dan syaitan.atau name glamer Ceplos !


Dokumentari "HashimFilm" yang diteruskan oleh Geng Noreagaaa Production yang aku rasakan daripada golongan Syiah melakukan kajian secara persendirian ! tak bermakna kita harus percaya bulat-bulat mengenai kajian ini, hati orang mana kita tahu, tapi dalam konteks ini, aku nak memberitahu kepada orang kita yang islam yang baru bajet "cool" macam mereka nie(fesyen melampau2,smpai nmpak bukit susu n mcm2 lagi) berhenti-hentilah ! ternyata yang kafir itu musuh yang nyata ! bagai aku tiada konspirasi tentang perkara ini lagi ! sama ada betul atau tidak, mereka ternyata memang begitu !


di bawah ni adalah contoh daripada part2 video the arrival yg telah ditranslate ke BM oleh saudara sukkee.. sila la mem'play'kan video ni ok..:










dan check-up link ini untuk kajian selanjutnya tentang keseluruhan video ! atau untuk berbahasa melayu di sini


fikir-fikirkan frasa ni !

"apabila matahari terbit disebelah barat, semuanya akan ok esok !"

"semua manusia ade melakukan kesilapan, dan mereka masih ade kesempatan untuk berubah"



p/s: yang baik datang daripada Allah S.W.T dan yang buruk datang daripada aku dan sumber2 di atas ini diperolehi daripada sahabat semuslim yg lain,aku juga insan lemah ...wallahualam...

Friday, May 8, 2009

Koleksi Panggilan Hangit...



Rakaman Segmen panggilan hangit Hot FM Am Crew. Memang lawak gila...hoho,




List panggilan hangit:

1. Panggilan Hangit - Dani Kaki Luka
2. Panggilan Hangit - Flight Ke Jakarta
3. Panggilan Hangit - Flight Ke London
4. Panggilan Hangit - Hari Keluarga
5. Panggilan Hangit - Kad Kahwin
6. Panggilan Hangit - Kereta Pink
7. Panggilan Hangit - Langgar Lari
8. Panggilan Hangit - Makeup Artis
9. Panggilan Hangit - Nasi Ambang
10. Panggilan Hangit - Ponteng Kerja
11. Panggilan Hangit - Saman Ipoh
12. Panggilan Hangit - Seterika


List Panggilan Hangit Selebriti:

Wednesday, May 6, 2009

Trust You - YUNA ITO




Song: trust you
Artist: Itou Yuna
Album: trust you
Other: Ending song for the anime
Gundam 00 Second Season

DOWNLOAD MP3

hana ha kaze ni yureodoru youni
ame ha daichi wo uroosu youni
kono sekai ha yorisoiai ikiteru noni
naze hito ha kizutsukeau no
naze wakare ha otozureru no

kimi ga tooku ni ittemo mada
itsumo kono kokoro mannaka
ano yasahii egao de umetsukusareta mama
dakishimeta kimi no KAKERA ni
itami kanjitemo mada tsunagaru kara
shiniteru yo mata aeru to
I’m waiting for your love

I love you, I trust you
kimi no kodoku wo wakete hoshii
I love you, I trust you
hikari demo yami demo futari dakara shinjiaeru no
hanasanaide

sekai no hate wo dare ga mita no
tabi no owari wo dare ga tsugeru no
ima ha kotae ga mienakute nagai yoru demo
shinjita michi wo susunde hoshii
sono saki ni hikari ga matsu kara

donna ni kimi ga machi ni mayottemo
soba ni iru yo futari dakara shinjiaeru no
hanasanaide



p/s: otaku gundam....ittadakimasss

Tuesday, May 5, 2009

Protokol Rejim Zionis Yahudi ...


Protokol Yahudi telah dibawa ke pengetahuan umum pada tahun 1901M, apaila seorang wanita perancis telah mencuri naskhah protokol ini daripada seorang pemimpin tertinggi Freemasonary. Wanita tersebut telah mencurinya diakhir muktamar rahsia (Jewish Masonic Conspiracy) yang diadakan di Perancis. Di dalam naskhah asalnya tidak digunakan kalimah “Yahudi” kecuali di dalam dua tempat sahaja. Ianya hanya menggunakan perkataan “Kita” dan “Orang bukan Yahudi”. Protokol-protokol ini telah diterjemahkan ke bahasa Arab oleh Ust Mohd Khalifah Attunisi. Di bawah tajuk “Protokol Hukama Sohyuni”

Protokol Pertama

Cara memerintah sebaik-baiknya ialah dengan menggunakan kekerasan dan keganasan bukan dengan perbincangan ilmiah. Hak itu terletak kepada kekuatan. Siapa kuat, dialah berhak, kerana dalam hukum alam, kebenaran terletak dengan kekuatan. Sesungguhnya politik tidak sesuai dengan akhlak. Pemerintah yang berpandukan moral bukanlah ahli politik yang bijak. Mereka yang ingin memerintah, mestilah pandai menggunakan tipu helah dan matlamat menghalalkan cara. Minuman keras haruslah digunakan untuk mencapai tujuan itu.

Protokol Kedua

Bantuan-bantuan yang diberikan oleh bangsa yahudi melalui agen-agen Yahudi akan memperkuatkan kaum yahudi. Yahudi akan memerintah bangsa lain seperti bangsa itu memerintah negaranya sendiri, tanpa disedari bahawa mereka telah berada di bawah genggaman yahudi. Ketua pentadbir yang dilantik untuk mengatur pentadbiran negara, mestilah terdiri daripada orang-orang yang berjiwa budak, yang mudah diarah untuk kepentingan Yahudi. Melalui akhbar, Yahudi menggerakkan fikiran orang ramai serta mengambil kesempatan untuk mendapatkan emas, meskipun dari lautan darah dan airmata. Pengorbanan adalah perlu, kerana setiap nyawa dikalangan yahudi berharga seribu orang bukan Yahudi.

Protokol Ketiga

Yahudi akan menjadikan negara bukan Yahudi, sebagai gelanggang pertelagahan manusia yang boleh membawa huru hara, seterusnya menybabkan kemerosotan ekonomi. Yahudi akan berlagak sebagai penyelamat dengan mempelawa masuk ke ‘pasukan kita' iaitu Sosialis, komunis dan lain-lain yang dapat memberi ruang kepada Yahudi untuk menguasai bangsa bukan Yahudi. Dalam alam fikiran Yahudi, wajib ditanam perasaan bahawa semua haiwan itu (bukan bangsa Yahudi) akan tidur nyenyak apabila kenyang dengan darah. Ketika itulah senang bagi Yahudi memperhambakan mereka.

Protokol Keempat

Bangsa Yahudi mestilah menghapuskan segala bentuk kepercayaan agama serta mengikis daripada hati orang bukan Yahudi prinsip ketuhanan dan menggantikannya dengan perkiraan ilmu hisab serta lain-lain keperluan kebendaan. Fikiran orang bukan Yahudi mestilah dialihkan ke arah memikirkan soal perdagangan dan perusahaan supaya mereka tidak ada masa untuk memikirkan soal-soal musuh mereka. Akhirnya segala kepentingan akan jatuh ke tangan Yahudi.




untuk membaca protokol yang seterusnya...klik seterusnya




~sumber


p/s: perkara-perkara yang berlaku sebelum ini yang ada berkaitan dengan yahudi dan kedatangan dajal seperti peperangan di palestin,pengeboman WTC, dan lain2 yg mana ia mempunyai agenda tersendiri untuk menghancurkan islam...wallahualam

Monday, May 4, 2009

Pokok semalu dan wanita moden..



Pada suatu hari, Rasulullah s.a.w berjalan-jalan bersama puteri baginda, Saidatina Fatimah r.a. Setibanya mereka berdua di bawah sebatang pohon tamar, Fatimah terpijak pohon semalu, kakinya berdarah lalu mengadu kesakitan.

Fatimah mengatakan kepada bapanya apalah gunanya pohon semalu itu berada di situ dengan nada yang sedikit marah. Rasulullah dengan
tenang berkata kepada puteri kesayangannya itu bahawasanya pohon semalu itu amat berkait rapat dengan wanita. Fatimah terkejut. Rasulullah menyambung kata-katanya lagi. Para wanita hendaklah mengambil pengajaran daripada pohon semalu ini dari 4 aspek.

Pertama, pohon semalu akan kuncup apabila disentuh. Ini boleh diibaratkan bahawa wanita perlu mempunyai perasaan malu (pada tempatnya).

Kedua, semalu mempunyai duri yang tajam untuk mempertahankan dirinya. Oleh itu, wanita perlu tahu mempertahankan diri dan maruah sebagai seorang wanita muslim.

Ketiga, semalu juga mempunyai akar tunjang yang sangat kuat dan mencengkam bumi. Ini bermakna wanita solehah hendaklah mempunyai keterikatan yang sangat kuat dengan Allah Rabbul Alamin.

Dan akhir sekali, semalu akan kuncup dengan sendirinya apabila senja menjelang. Oleh itu, para wanita sekalian, kembalilah ke rumahmu apabila waktu semakin senja.

Ambillah pengajaran dari semalu walau pun ia hanya sepohon tumbuhan yang kecil.


Sumber



p/s: ^_^

Saturday, May 2, 2009

Toyota ViOs 'Henshin!!'


kereta vios yg da dimodified....perghh!!!





















p/s: lau ada duet semua bley jalan...

Friday, May 1, 2009

Serangan wabak selesema Babi...


Wabak Selsema Babi sedang melanda Mexico dan Amerika Utara beberapa hari lepas. Terkini 159 orang maut di Mexico ,menjangkiti 65 orang di Amerika Syarikat.

Negara-negara lain yang sudah ada kes sekurang-kurangnya disyaki positif selsema babi ialah: Canada,European Union (EU), Israel and New Zealand

Kalau dilihat kesemua negara-negara di atas ialah penentang Islam dan melabelkan Islam sebagai pengganas. Mungkin ini adalah bala Allah. Ingatkan dahulu, Allah hanya menggunakan nyamuk yang kecil sahaja untuk kalahkan Firaun yang perasan dia tuhan.

video kat bawah ni ditunjukkn dlm perut haiwan babi itu terdapatnya cacing..bukan bertujuan untuk menghina haiwan ini,tapi sekadar untuk share pengetahuan kita dan sebab2 mengapa agama islam melarang kita memakan haiwan ini,ok? pada pecinta haiwan jangan marah pulak ye,...jom kita layan...smestinya sharing itu caring..yeah!!






kalau di youtube da removed..download sini


p/s: inilah tentera2 kecil..wallahualam

Wednesday, April 29, 2009

Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay






Download mp3 lagu akutakpercaya:

link 1: Download Now

link 2: Download Now



Lirik Aku Tak Percaya Cinta:

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya




Sunday, April 26, 2009

Kecantikan Lelaki dan Kegagahan Wanita???...


Kecantikan Lelaki

Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni
rohani. Lelaki yang cantik adalah:-

1) Lelaki yang mampu mengalirkan air mata untuk ingatan


2) Lelaki yang sedia menerima segala teguran


3
) Lelaki yang memberi madu, setelah menerima racun

4) Lelaki yang tenang dan lapang dada


5) Lelaki yang baik sangka


6) Lelaki yang tak pernah putus asa Kecantikan lelaki berdiri di atas kemuliaan hati.

Seluruh kecantikan Yang ada pada Nabi Muhammad adalah kecantikan yang sempurna seorang lelaki..







Kegagahan Wanita

Kegagahan seorang w anita bukan kepada pejal otot badan, tetapi pada kekuatan perasaan. Perempuan yang gagah adalah:-

1) Perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan


2) Perempuan yang tidak takut pada kemiskinan


3) Perempuan yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan

4) Perempuan yang tidak meminta-minta agar di penuhi segala keinginan.


Kegagahan perempuan berdiri di atas teguh iman.Seluruh kegagahan yang ada pada Khadijah adalah kegagahan sempurna bagi seorang perempuan.


wallahualam..


p/s: pic skadar hiasan..

Wednesday, April 22, 2009

Transformers 2: Revenge of the Fallen Official HD Movie Trailer


Salam...nk gtaw cite kesukaan ramai n ak time kecik2 da datang...ni die movie tranformers 2 episod baru, semakin mantap dan malat0p robot2 die..haha, tp tak sure lagi biler die tyangkan ,korang cri r sendiri deh, tp stdy dlu ye, skunk kn exam week.hoho..selamat menduduki EXAM kpd mmber2 ku ^_^..jom layan video ni jap..ZASS!!!!









p/s: agak2 nk bgi bpe star ni??

Friday, April 17, 2009

Cookie jar - Gym Class Hero



Cookie jar mp3:
Download Now

lyric:

[The Dream:]
I like girls
They like me
They look so good
In they seven jeans
want you to be the one
And my only
I wanna be faithful
But I can't keep my hands out the cookie jar.
[Travis:]
My hands, my hands, my ha uh my hands
Can't keep my hands, my hands, my, uh, my
Can't keep my hands, my hands, my, uh, my
Can't keep my hands, my hands my hands out the cookie jar.

[Travis:]
You see I got this problem
I need help tryna solve it
Cause meeting after meeting and I'm still a cookie whore You can hide em, Imma find them, on the counter, in the closet
And I'll say I ain't do it with my face covered in chocolate
My girl be setting booby traps
To catch me eating Scooby snacks
I left crumbs in the bed once
But I told her I was through with that
She still don't be believing me
And I guess that I'm cool with that
But I got a sweet tooth, that'll never come loose
And the truth of the matter is.

[Chorus:]
[The Dream:]
I like girls,
They like me
They look so good
In they seven jeans
want you to be the one
And my only
I wanna be faithful
But I can't keep my hands out the cookie jar
[Travis:]
My hands, my hands, my ha uh my hands
Can't keep my hands, my hands, my, uh, my
Can't keep my hands, my hands, my, muh, my
Can't keep my hands, my hands my hands out the cookie jar.

[Travis:]
I got a thing for Milano, Biscotti Italianos
And I never turn down some Oreos if you got one
Butter Pecan Puerto Rican,
Or them Oatmeal Raisin Asians.
Hazelnut Brazilians,
Macadamia Caucasians,
Double stuffed or thin mint
It don't matter you getting it
Cause I got a sweet tooth that'll never come loose
And the fact of the matter is.


Saturday, April 11, 2009

Oh! Sizuka- Pop Shuvit




Download mp3 Oh! Sizuka:

Download Now



Lirik Oh Sizuka - Pop Shuvit

Tiada yang umpama kasih yang pertama
Ku luaskan indera merangkul adinda
Tiada yang sejati tiada yang seindah
Kasihmu ku bawa ke mana saja

Di langit bumi kota Nagoya
Berputik cinta ku semula
Sekian lama ku kecewa
Hadirmu bagai lentera

Hampir layu ku separuh mati
Di belai ku kasihmu bersemi
Kau suntikku lalu kau bisik
Kalimah indha berserta detik

Mata terpejamku celik
Semangat berputik
Kerna kau tak peduli
Trimaku sepenuh hati

Mata terpejamku celik
Semangat berputik
Kerana kau beri mentari
Kembali percaya diri

Oh Shizuka
Ku tunggumu
Na……
Oh Shizuka
Na……
Oh Shizuka
Ku tunggumu....

Friday, April 10, 2009

Doa masuk Exam....


Doa masuk exam:

“Bismillahirahmannirahim..Ya Allah berikanlah aku kesempatan waktu untuk memohon darimu..Anugerahkan aku kejayaan dalam peperiksaan finalku ini. Anugerahkan kejayaan kepada semua teman-teman ku. Jangan ada antara kami yang sedihnya sendirian dan juga kepadaku, andai tertulis di Luhmahfuz akan kegagalanku maka ubahlah menjadi kejayaan, Engkau yang Maha Agung, mudahkanlah A untuk semua subjek jadi milik kami..Amin”

p/s: moga kte dpt result yg cmerlang k....

Wednesday, April 8, 2009

MLM ialah skim cepat kaya ??!!


Multi-level Marketing or MLM ialah satu skim yang berunsurkan piramid skim..So,kalau pyramid scheme, automatik skim tu skim cepat kaya, korang taw kan pe akibat nye biler msok skim cpat kaye ni ,taw?taw?..jawapannye..Lu pikir la sendiri..assalamualaikum..hoho..klu nk kepastian ley tengok video kt bawah ni..ZASS!!!!





p/s: khilangan mmber disebabkn skim haram ni..;(

Tuesday, April 7, 2009

Kisah Bayi dipatuk Burung gagak...




Kehadiran sekumpulan burung gagak yang mengerumuni sesuatu di tepi jalan Batu Feringghi berdekatan kawasan Pulau Asmara di sini bukanlah asing bagi tukang sapu Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP), T. Verappa
*******************************************************
Namun, semalam dia berasa tidak sedap hati lalu berpatah balik untuk melihat apa yang sebenarnya dikerumuni oleh kumpulan gagak tersebut. Mengejutkan, kumpulan gagak itu sedang mematuk mayat seorang bayi yang masih bertali pusat dalam keadaan tertiarap di sebatang longkang di situ.
*******************************************************
"Walaupun saya sudah terlajak kira-kira 100 meter dari tempat itu, tapi saya berasa lain macam pula sebab jumlah burung itu terlalu banyak. "Saya hampir pengsan apabila mendapati benda yang dikerumuni itu merupakan mayat seorang bayi lelaki yang cukup sifat," katanya ketika di temui semalam. Menurut Verappa, ketika kejadian pada pukul 10.30 pagi itu, dia baru selesai menyapu sampah di kawasan berhampiran.

-sumber agensi

p/s ; AGRHHH!!!!....KUANG ASAM TOL..

Monday, April 6, 2009

Persona Envy!!!!


Mesti korang pernah tengok proton persona kan ? tapi pernah ke tengok proton persona ENVY ? kalo tak pernah, mmg r. Ok ni dia antara gambar² proton persona ENVY. ZAS!!!!








Saturday, April 4, 2009

Revolusi-BUNKFACE




mp3 download sini:

Download Now

Lirik lagu:

aku keliru
menjadi buntu
arah yang ingin ku tuju

rasa resah ku

kian celaru
dengan ilham ku tempuh

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua

OO.. OH OO..OH

C/O
Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti

Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku

adakah masa
menjadi punca
diriku dalam dilema

benarkah anjakkan paradigma
susuli ku terima

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua

C/O dan C/O lagi..
 

ApeX-On-Air Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet © 2008